Menu

Wat kost een animatie?

wat kost een animatie

Animatie laten maken: de kosten

Bij Animatie-Film-Laten-Maken.nl hanteren we vaste, transparante prijzen. Onze prijzen zijn inclusief professionele voice-over opname, muziek en geluidseffecten.

Met onze animaties communiceer je op een effectieve en leuke manier je product, dienst, concept of idee aan een groot publiek. Maar wat kost het laten maken van een animatie?

Wat kost een animatie?

Animatie (zonder script) van 1 minuut: €2750.
Animatie (zonder script) van 1,5 minuut: €3350.
Animatie (zonder script) van 2 minuten: €3950.
Animatie (zonder script) van 2,5 minuten: €4550.

Wil je dat wij ook het script (=voice-over tekst) schrijven? Dan komt hier €450 bovenop. Daarnaast rekenen wij €100 voor elke extra 5 seconden animatie.

Wat bepaalt de animatie prijs?

De prijs van een animatievideo wordt vastgesteld op basis van de lengte en of je het script met voice-overtekst zelf aanlevert. Met onze vaste prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Bij ons is het mogelijk om zelf een script aan te leveren. Met het script bedoelen wij de tekst die de voice-over artiest gaat inspreken.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op en vraag een offerte aan.

Tevredenheid gegarandeerd

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Samen met jou gaan we voor het beste eindresultaat. Tijdens alle stappen van het productieproces bieden we je de mogelijkheid om aanpassingen door te laten voeren.

We gaan pas verder naar de volgende fase, totdat jij 100% tevreden bent. We hanteren hierbij oneindige revisierondes.

© COPYRIGHT ANIMATIE FILM LATEN MAKEN