• Explanimation Laten Maken?
    Wij maken explanimations en infographics

Explanimation laten maken?

Bent u op zoek naar een explanimation? Zoek dan niet verder! Wij bieden u een professionele explanimation aan tegen een snelle levering en eerlijke prijs. Een explanimation laten maken door een extern bureau, bespaart u dan ook veel tijd. U bent eveneens verzekerd van een prachtig eindresultaat. Heeft u vragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Animatie laten maken Explanimation laten maken Uitleganimatie laten maken
Office
Office Office

Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek

Allereerst zullen wij samen met u op een geschikt moment een gesprek organiseren waarin we het doel van de animatie zullen bespreken. U staat daarentegen vrij om van tevoren vrijblijvend advies aan ons te vragen.

2. Script

Hierna gaan wij aan de slag met het opstellen van een script voor de animatie. Het is erg belangrijk dat de explanimation niet te lang duurt. Het is ook mogelijk om het script ook zelf aan te leveren. Hier houden wij echter rekening mee voor u.

3. Conceptfase

Daarna vertalen wij de informatie uit de eerste twee fases naar een voorstel voor een concept. U krijgt hier al een duidelijk beeld van de vormgeving van de animatie. De voice-overtekst zal dan ook door de gewenste stemacteur ingesproken worden.

4. Illustraties

Nu start de ontwikkeling van het illustratieproces. De uitwerking van de schetsen worden gemaakt en omgezet naar de definitieve designs, verwerkt in een storyboard.

5. Animaties

Als de illustraties klaar zijn gaan we aan de slag met de animaties. We laten het geheel hier tot leven komen en timen het op de ingesproken voice-over.

6. Geluidseffecten

In deze fase gaan wij ook aan de slag met het sounddesign, oftewel de geluidseffecten bij de animatie. De animatie is nu klaar. Wij leveren de explanimation aan u in verschillende gewenste formaten. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd contact met ons opzoeken.

0
0
0
0

wat is een animatie

Wat is een explanimation?

De explanimation komt uit oorspronkelijk uit Silicon Valley in de Verenigde Staten. Ze zeggen daar al een lange tijd dat animaties de beste manier zijn om onderwerpen uit te leggen. Een explanimation is dan ook niets anders als een animatie die uitlegt geeft over een onderwerp, product of dienst. Door middel van visuele content met audio-effecten kunt u ervoor zorgen dat uw content goed wordt gecommuniceerd.


Waarom een explanimation laten maken?

Een professionele explanimation zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk wordt. De boodschap staat centraal. Die boodschap bepaalt u! Het is aan ons om er een creatieve draai aan te geven.

Maar wat is nu precies de reden dat u voor een explanimation zou moeten kiezen? Sommige onderwerpen, producten of diensten vergen veel moeite om uit te leggen. Het is dan ook niet vreemd dan veel mensen neigen af te dwalen tijdens het lezen, bekijken of luisteren van informatie. Door middel van een explanimation zorgt u ervoor dat de aandacht bij het onderwerp blijft.

waarom een animatie laten maken

waarom animatie film laten maken

Waarom voor ons kiezen?

Wanneer u op zoek bent naar een explanimation, kunt u bij ons terecht. Dankzij onze expertise op het gebied van animatie, zijn wij de ideale hulp voor uw animaties. Wij helpen u maar al te graag met het creëren van prachtige content!

Wij zullen ons best doen om hoge kwaliteit te leveren voor ieder budget. Daarnaast beloven wij een vaste prijs voor een snelle levering. Hiervoor staan wij garant! Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Mocht u nog vragen hebben omtrent een explanimation laten maken? U kunt altijd vrijblijvend advies vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag bij het maken van een professionele explanimation.


Neem contact op

Benieuwd naar meer voorbeelden, de mogelijkheden of de kosten van een animatie?

Bedankt, we hebben je bericht ontvangen.
Er gaat iets mis bij het verzenden.