Menu
Header afbeelding

Reviews

iSlide Interactive Waterslides

Bij iSlide hebben we de samenwerking met Animatie Film Laten Maken ervaren als bijzonder prettig en succesvol. Animatie Film Laten Maken is erg betrokken en ze gingen net zolang door totdat het eindresultaat helemaal perfect naar onze wensen was. We waren redelijk veeleisend, omdat het filmpje voor ons op belangrijke beurzen zou worden vertoond, maar het resultaat was fantastisch. We kregen er zelfs complimenten van Art Directors van Disney over en uiteindelijk heeft iSlide mede daardoor, hen ook als klant kunnen binnenhalen. We zouden Animatie Film Laten Maken zeker van harte aanbevelen!

Steffen Molenwijk – Directeur Marketing

AT Automation

In de samenwerking met Erik van Animatie Film Laten Maken zijn creativiteit, correctheid en samenwerking de rode draad. We hebben door Erik een aantal animaties laten maken om onze diensten eenvoudiger in beeld te brengen. In het proces hebben we veel contact gehad met Erik en heeft hij ervoor gezorgd dat we aan het einde van de rit een sterke marketingtool in handen hebben gekregen. Ik ben bijzonder onder de indruk van de manier waarop Erik dit proces heeft geleid.

Pepijn Litjens – Operationeel directeur

VodafoneZiggo

Een fijne samenwerking met Animatie Film Laten Maken. Erik is vakkundig en begrijpt de klantvraag volledig. In een kort tijdsbestek de perfecte animatievideo voor ons doel, mede door het snelle schakelen en de flexibele houding. Ik kan Erik en Animatie Film Laten Maken dan ook van harte aanbevelen.

Will Yeung – Reporting Analyst

Technische Universiteit Eindhoven

Animatie Film Laten Maken is een professioneel bedrijf die goed luistert naar wensen van de klant. Het bedrijf is flexibel in de samenwerking en stemt zaken tussentijds goed af. Ook binnen een kort tijdsbestek (2 weken) weten ze mooie animaties op te leveren die het verhaal / boodschap perfect weten te verwoorden.

Simone Vonken – Beleidsmedewerker

Refresco

De samenwerking met Animatie Film Laten Maken verliep erg prettig. Erik is vakkundig, denkt mee en is heel flexibel. Doordat we onszelf een deadline hadden opgelegd werd de druk tijdens het proces redelijk opgevoerd. Maar Erik bleef rustig, luisterde goed en dacht mee in oplossingen. Zelfs sneeuwval en ijzel, waardoor de voice-over niet opgenomen kon worden in de studio op de afgesproken tijd, weerhield Erik er niet van opnieuw een planning te maken om de deadline te kunnen halen. Echt top. Het was de eerste keer dat ik heb samengewerkt met Erik, maar zeker niet de laatste keer. Ik kan Animatie Film Laten Maken van harte aanbevelen!

Gina Goedkoop – Communicatiemanager Refresco Benelux

Solunar

Wij zijn super tevreden, Animatie Film Laten Maken heeft ons veel minder tijd gekost en de verwachting die vooraf geschetst was, is waargemaakt en daar zijn wij heel blij mee. We gaan zeker nog zaken doen!

Hamid Norani – Algemeen directeur

Veilgheidsregio Brabant-Noord

Wij hebben de samenwerking met Animatie Film Laten Maken als erg prettig ervaren. Professioneel, flexibel, betaalbaar en met oog voor detail. Met een goede afstemming en snelle service stond er binnen no-time een prachtig eindresultaat waar we veel positieve reacties op ontvangen. Wij kunnen Animatie Film Laten Maken van harte aanbevelen!

VRBN – Team Communicatie

IJmond geboortezorg

Samenwerken met Animatie Film Laten Maken was heel prettig. Snelle reactie, goed luisteren naar de wensen die we hadden (en die wijzigden nog weleens tussendoor ☺), goed advies en een fantastisch eindresultaat. Ik kan Animatie Film Laten Maken zeker aanbevelen!

Ellen Jongkind – Communicatiemanager

Jalema

Voor de promotie van een van onze productseries wilden wij graag een mooie animatie ontwikkelen. Voor de productie viel de keuze op Animatie Film Laten Maken. Wij kijken tevreden terug op deze samenwerking! Erik reageerde vlot, was duidelijk in zijn antwoorden en gaf goed aan welke input hij vanuit ons nodig had. Hierdoor was het mogelijk om snel te schakelen en in een relatief kort tijdsbestek een mooi eindproduct op te leveren. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en krijgen hier ook diverse positieve reacties op. Kortom, een prettige samenwerking die wij zeker aan anderen zullen aanbevelen!

Ilse Gielen - Marketing & Communication Employee

Medicinfo

Animatie Film Laten Maken hanteert een heldere werkwijze en luistert goed naar je wensen. Met behulp van een ervaren scriptschrijver heeft hij onze boodschap kort en krachtig over weten te brengen. We zijn heel blij met deze animatie die we voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken.

Sander Roeffen – Contentcoördinator

SPORT 2000

Met dank aan Erik en Animatie Film Laten Maken hebben wij een fantastische animatie ontvangen waarmee wij onze klanten optimaal kunnen informeren over onze producten en services. Ons verhaal is door Animatie Film Laten Maken perfect visueel vertaald en begrijpbaar gemaakt voor de doelgroep. Zeker voor herhaling vatbaar!

Thijn de Bont – Social Media Marketeer

Holiday Ice

Voor onze klantpresentaties waren we bij Holiday Ice op zoek naar een duidelijke manier om de verscheidenheid van ons ijsassortiment te laten zien. Erik van Animatie Film Laten Maken heeft ons hierbij ontzettend geholpen door vijf infographics te ontwerpen. Vanaf het eerste moment zaten we op één lijn wat betreft de uitwerking van de ideeën, qua lay-out en visualisering. De feedbackronde die volgde bestond voornamelijk uit de puntjes op de i zetten. Het eindresultaat is een hoogwaardige infographic die wij met trots aan onze klanten laten zien.

Sebastiaan Berswerda – Sales en Marketing Manager

LAD

Toen de coronacrisis roet in het eten gooide voor de introductie van nieuwe geneeskundestudenten moesten we snel schakelen om onze vereniging, De Geneeskundestudent, op een andere manier op de kaart te zetten bij de studenten. Animatie Film Laten Maken heeft voor ons daarom razendsnel een pakkend animatiefilmpje voor ons ontwikkeld. Het bestuur van De Geneeskundestudent, en ikzelf, zijn erg tevreden over het resultaat en hebben veel lof voor de snelheid en flexibiliteit waarmee Erik ons heeft geholpen.

Julia Hamel – Communicatieadviseur

NMO

De samenwerking met Erik Donker verliep erg soepel en flexibel. Erik wist zich de materie erg snel meester te maken en om te zetten naar direct bruikbare concepten. Dat maakte het productieproces een stuk eenvoudiger. Ook het onderweg toevoegen van nieuwe elementen werd een aantal keren door Erik efficiënt opgelost.

Peter Wiegman – Het Media Loket

Elkerliek ziekenhuis

We zijn zeer tevreden over de animaties die we samen met Animatie Film Laten Maken hebben gemaakt. Zowel over het proces als het resultaat. Er is goed meegedacht over het script en het storyboard om de animatie aan te laten sluiten bij doelgroep. Planningen werden, zo nodig, tijdig bijgestuurd en er werd duidelijk gecommuniceerd. Al met al een prima samenwerking!

Janneke Heesakkers-van Loon - Voormalig communicatieadviseur

Newco Europe BV

Nadat we met een aantal aanbieders hadden gesproken, kozen we uiteindelijk voor Animatie Film Laten Maken. De tijdsdruk was inmiddels flink toegenomen, maar dat schrok Erik niet af om de uitdaging toch aan te nemen. Het bleek een goede keuze want de samenwerking met Erik verliep boven verwachting: van een heldere offerte en duidelijke toelichting naar een script dat de basis zou vormen. Vervolgens werd het storyboard uitgewerkt en ontvingen we prachtige illustraties. En tussendoor was steeds tijd om aanpassingen te doen. De animatie bracht het geheel tot leven. En omdat deze direct al zo goed was, was er nog tijd over om het geheel te perfectioneren. Zo hoefden we geen genoegen te nemen met gewoon goed maar was het eindresultaat echt geweldig!

Renate Remie – Communications Professional

Snel Media Producties

Animatie Film Laten Maken is echt een aanrader voor wie animatie wilt inzetten! Ik heb diverse opdrachten bij Erik neergelegd. Graag wil ik professionele animaties en dat is elke keer weer gelukt! Erik is deskundig, fijn om mee te werken, te sparren en zeer inspirerend! Mijn verwachtingen zijn absoluut overtroffen! Op naar de volgende opdracht!

Jacco Snel – Videoproducent

Moore Belgium

Jullie filmpje is goed gesmaakt. Aangenaam om te kijken, compleet en toegankelijk. Dank voor de professionaliteit en snelheid waarop jullie dit hebben opgepakt en gerealiseerd. Misschien tot een volgende keer, mocht een dergelijk idee nog voorbij komen zijn jullie ‘on top of mind’!

Rianne Welvaarts – Director Consulting

RSV PVO Eindhoven

Met dank aan Animatie Film Laten Maken hebben wij nu een explanimation van onze Voorziening Hoogbegaafdheid. Een filmpje dat duidelijk in beeld brengt wat wij doen en dat wij met trots kunnen laten zien aan scholen, leerlingen en ouders. Het proces dat heeft geleid tot de animatie verliep soepel en het contact met Erik Donker was heel prettig. Wat ons betreft een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat!

Renske Luijten en Marijs Arets - Voorziening Hoogbegaafdheid RSV-PVO

Fresh Unieke Mondzorg

Animatie Film Laten Maken heeft voor ons een top animatie filmpje gemaakt. Hierdoor weten onze nieuwe medewerkers direct bij wie en waar ze terecht kunnen binnen onze organisatie. We gaan in de toekomst zeker meer animatiefilmpjes laten maken door Animatie Film Laten Maken. We bevelen hen zeer aan!

Ilonka Armstorff - Operationeel directeur

Cryptotrain

Vlotte samenwerking, heeft onze aanpassingen altijd mooi en netjes in orde gebracht. Zeker aan te raden!

Keanu Neuville – Audio visuele ondersteuning

Stars of the Net

Wij zijn erg tevreden over de onze samenwerking met Animatie Film Laten Maken. De verwachtingen waren hoog, maar die zijn ook ruimschoots overtroffen. Animatie Film Laten Maken heeft voor ons een hele mooie animatievideo gemaakt. We verwachten dat we hiermee veel beter aan potentiele klanten kunnen laten zien wat onze diensten inhouden. Gedurende het proces werd er goed meegedacht en was niets teveel om tot een perfect eindresultaat te komen. We kunnen Animatie Film Laten Maken daarom van harte aanbevelen.

Steffen Molenwijk – Eigenaar

Projectservice

Wij hebben voor onze video gekozen voor Animatie Film Laten Maken, waar we nog steeds blij mee zijn. Wij hadden op zeer korte termijn een video nodig, door een goede samenwerking waarbij Animatie Film Laten Maken de lead had is dit tot stand gekomen. We werden elke keer tijdig geïnformeerd over keuzes die we moesten maken en kregen daarbij meteen passende opties. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Gert Flietstra – Projectmanager

PowerSlim

Het was erg fijn samenwerken met Erik! In een kort tijdsbestek heeft Animatie Film Laten Maken voor ons een animatievideo gemaakt volledig naar onze wensen. Animatie Film Laten Maken schakelt snel en denkt graag met je mee! ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kan Animatie Film Laten Maken iedereen aanbevelen!

Amber van Riel – Local Marketing Specialist

CGGML

Het CGG Mandel en Leie is een enthousiaste tevreden klant van Animatie Film Laten Maken. De samenwerking met ERIK van Animatie Film Laten Maken is vlot, nauwkeurig en correct. De communicatie heen en weer in de opbouw van ons product is intens geweest waardoor er veel eigen inbreng mogelijk was om het geheel met voortschrijdend inzicht bij te sturen. Zelfs onder tijdsdruk was ieder detail in de opbouw bespreekbaar en mogelijk. En niet onbelangrijk hierbij: alles bleef binnen het vooropgestelde budget waarbij we kunnen stellen dat de marktprijs eerlijk is bij Animatie Film Laten Maken. Een aanrader!

Sofie Serruys – Directie

NVLF

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Animatie Film Laten Maken. Wij hadden op korte termijn een helder en duidelijk animatiefilmpje nodig ten behoeve van het opschalen face-to-face behandelingen logopedie. Animatie Film Laten Maken heeft ondanks tussentijdse aanpassingen ruim binnen de krappe deadline geleverd. Het proces verliep probleemloos. Er werd meegedacht en geen verzoek was te veel. De kwaliteit van de animatie is goed, stijl en kleurgebruik sluiten goed aan bij onze huisstijl.

Martijn Ouburg – Communicatieadviseur

Onyx Online Learning

Fijn samenwerken met Erik. We waren echt onder de indruk van de animatiefilm die hij voor Onyx Online Learning gemaakt heeft. Hij verdient onze oprechte aanbeveling.

Marjan Van den Hende – Creative Communicator
© COPYRIGHT ANIMATIE FILM LATEN MAKEN