• Uitleganimatie Laten Maken?
    Wij maken uitleganimaties en infographics

Uitleganimatie laten maken?

Een uitleganimatie is een animatie waar de focus wordt gelegd op het uitleggen van een onderwerp. U kunt het zo interpreteren zoals u zelf wil, er zijn namelijk oneindige mogelijkheden op het gebied van uitleganimaties. Een bepaald product of dienst kan worden verduidelijkt, maar ook een informatief onderwerp is geschikt hiervoor.

Animatie laten maken Explanimation laten maken Uitleganimatie laten maken
Office
Office Office

Werkwijze

1. Briefingsgesprek

Wij horen graag meer over het onderwerp. We gaan graag met u het gesprek aan om zo het doel en onderwerp te bespreken.

2. Script

Hierna gaan wij aan de slag met het opstellen van een script voor de animatie. Het is ook mogelijk om dit zelf aan te leveren. Het is erg belangrijk dat de explanimation niet te lang duurt. Hier houden wij echter rekening mee voor u.

3. Concept

Daarna vertalen wij de informatie uit de eerste twee fases naar een voorstel voor een concept. U krijgt hier al een duidelijk beeld van de vormgeving van de animatie. Het script wordt hier ook ingesproken door een te kiezen voice-over artiest.

4. Illustraties

Nu gaat het pas echt beginnen! Wij gaan de slag met de start van het productieproces. De uitwerking van de schetsen van het concept worden omgezet naar de definitieve visuals. We verwerken dit in een storyboard.

5. Animaties

In deze fase verwerken we het geheel tot een grote animatie. We laten de illustraties bewegen en je animatie is bijna klaar.

6. Geluidseffecten

In deze fase ontwikkelen we geluiden die passen bij de animatie, oftewel het stukje sound design. De animatie is nu klaar. Wij leveren de explanimation aan u in verschillende gewenste formaten. Indien u nog vragen heeft, mag u altijd contact met ons opzoeken.

0
0
0
0

wat is een animatie

Waarom een uitleganimatie?

Bij een goede uitleganimatie is het de bedoeling dat de boodschap duidelijk wordt voor de kijker. De boodschap staat dus als het ware centraal. Het maakt in dit geval dan ook niet uit of het gaat om een klant of simpelweg iemand die een onderwerp probeert te begrijpen voor andere doeleinden.

Sommige onderwerpen, producten of diensten vergen veel moeite om uit te leggen. Het is dan ook niet vreemd dan veel mensen neigen af te dwalen tijdens het luisteren. Door middel van een uitleganimatie zorgt u ervoor dat de aandacht bij het onderwerp blijft. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen liever en aandachtiger kijken naar visuele beelden met audio in plaats van teksten te lezen.


Wat bezit een uitleganimatie?

Een goede uitleganimatie bevat een voice-over. Teksten kunnen namelijk erg onaantrekkelijk zijn voor mensen om te lezen. Wanneer men beelden ziet en hierbij een audio hoort, wordt de informatie beter onthouden. Onze tips is om daarom zeker gebruik te maken van audio-effecten en een voice-over.

Daarnaast is het belangrijk dat de uitleginformatie niet te lang duurt. Wanneer een uitleganimatie een uur duurt, dwaalt de kijker alsnog af. Onthoudt daarom: een uitleganimatie is altijd kort en krachtig!

Verder is het een must om zoveel mogelijk verschillende beelden te gebruiken in de animatie. Zo blijft de kijker geboeid. Ga echter niet te ver hierin, dat kan weer het tegenovergestelde effect creëren. Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw uitleganimatie deze tips bezit! U hoeft zich daar verder geen zorgen over te maken.

waarom een animatie laten maken

waarom animatie film laten maken

Waarom voor ons kiezen?

Op zoek naar een professionele uitleganimatie? Dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het creëren van deze prachtige content! Wij staan dan ook bekend om onze expertise op het gebied van uitleganimaties en onze goede service.

Wij zullen ons best doen om hoge kwaliteit te leveren voor ieder budget. Daarnaast beloven wij een vaste prijs voor een snelle levering. Hiervoor staan wij garant! Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Mocht u nog vragen hebben omtrent een animatie laten maken? U kunt altijd vrijblijvend advies vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag bij het maken van een professionele explanimation.


Neem contact op

Benieuwd naar meer voorbeelden, de mogelijkheden of de kosten van een animatie?

Bedankt, we hebben je bericht ontvangen.
Er gaat iets mis bij het verzenden.