Menu

Werkwijze

1. Briefingsgesprek

Allereerst zullen wij samen met je op een geschikt moment een briefingsgesprek organiseren. Hier bespreken we het onderwerp en het doel. Uiteraard staat het je altijd vrij om van tevoren vrijblijvend advies aan ons te vragen.

2. Script

We ontwikkelen een script voor de animatie. Dit is de tekst die wordt opgelezen door de stemacteur of stemactrice. Het is ook mogelijk om dit zelf aan te leveren. We proberen over het algemeen de animatie kort te houden, dit in verband met eventueel concentratieverlies van de kijker.

3. Concept

Hier vertalen we de gegevens uit de script fase en het briefingsgesprek en vertalen we het naar 1 of 2 voorbeeld illustraties. Je krijgt hier al een duidelijk beeld van hoe het eruit kan komen te zien. We laten in deze fase ook het script inspreken door een voice-over artiest.

Storyboard afbeelding 1

Storyboard afbeelding 2

Storyboard afbeelding 3

4. Illustraties

Hier ontwikkelen we de illustraties die passen bij de animatie. We kijken naar het script en bedenken bijhorende scenes. Deze scenes werken we uit en presenteren we voor feedback in storyboard vorm.

Illustratie afbeelding 1

Illustratie afbeelding 2

Illustratie afbeelding 3

5. Animatie

We laten het geheel in deze fase bewegen. De illustraties worden geanimeerd en getimed aan de hand van de gekozen stem. Je animatie is bijna klaar.

6. Geluidseffecten

Hier voegen we de laatste puntjes op de i door geluidseffecten toe te voegen. Je animatie is nu klaar en je kan je boodschap met de wereld delen. Wij leveren de animatie aan in verschillende gewenste formaten.
© COPYRIGHT ANIMATIE FILM LATEN MAKEN